Monday, September 19, 2011

Tunnelite karikasarja viimane etapp

Selleks hooajaks on siis tunnelitega ühel pool, Mia tegi erilise särata kaasa kõik etapid, tegi palju puhtaid radu, kuid paraku kõik lonkides. Viimane etapp toimus koduplatsil, aga sellest ei olnud palju abi, reede õhtuse trenniga võrreldes oli koer nagu ümber vahetatud. Ilmselt poleks ma esimese raja stardis üldse pidanud Miat sundima istuma selg inimeste poole, vaid õigem oleks olnud lendstart. Kuidagi ei saanud seda jooksu käima, vast ainult kaks sirget tunnelit lõpus lisasid pisut hoogu.
Teise raja start oli meile lihtsam, kedagi ei olnud seljataga ähvardamas ja tempo oli parem, seniks kuni Mia pilk jäi pidama rajaabilisele, sealt saime kirja tõrke ja peale mõningast pingsat põrnitsemist jätkasime teekonda siiski üpris lustlikult, rajaabiline nimelt ei hammustanud ega teinud ka muud koledat :-)
Viimaselt etapilt meile seega 20.koht.
Eelmisel nädalavahetuse hängis Mia Soomes ja vaatas kuidas päris agilitykoerad tegusid teevad. Soojendusplatsil oli võimalik proovida, kas Mia tunneb ära slaalomi (õnneks tundis) ja harjutada Sk-d samal ajal kui kõrval toimub agility võistlus. Kontakt polnud paha tegelikult :-) ja üldse oli Soomes tore olla.
Kui nüüd ei hakka lähipäevil Mia jooksukas, siis saame reedel end proovile panna A0 hüpperajal. 

No comments:

Post a Comment