Saturday, April 30, 2011

Tunnelite karikasarja I etapp


Täna sai peetud suvise karikasarja esimene etapp, mis toimus meie koduhallis. Minule isiklikult tundus, et tegu on pigem mingi peoga, selle feelingu tekitasid hallis kõlanud MM-dest pähe kulunud fännilood. Peomeeleolu tekkis tegelikult juba eelmisel õhtul trennis, kui heliproovi sai tehtud :-)
Kahjuks Mia minu ülevat meeleolu ei jaganud, ta oli ikka rahvamassist üksjagu sabinas, maiust küll võttis ja oli ka kontaktne, aga silmad käisid hirmunult ringi. Seega kukkus meie jooks välja jällegi käsipidur peal. Lahtisest koerast, kes eelmisel õhtul poole halli pealt tunnelitesse lendas- tihtilugu küll valedesse (mille eest ma teda loomulikult usinasti premeerisin, ei ole ju koer süüdi, kui juht on tropp)- ei olnud midagi järgi. Võistluse eesmärgiks seadsin saada vähemalt üks ilus kiire disklaff, mis jäi paraku täitmata, välja tuli kaks puhast rada sörkjooksu tempos :-(
Aga rahule võib siiski jääda sellega, et vaatamata hirmudele ja raja kõrvale piilumisele Mia siiski soostus jooksma. Nähes tema ärevust enne starti, otsustasin, et ei mingit istuma jätmist, ainult koos koeraga minek, ilmselt see oli õige otsus.
Ometigi oli see vahva päev, väga palju oli kiireid, motiveeritud koeri erinevatest tõugudest ja ka kõik mu õpilased tegid ilusaid jookse. Kohtunik oli teinud väha koerasõbralikud rajad, mis tõmbasid mõnusasti kiiruse üles ka nendel koertel, kes kohe mootorit käima ei saanud.
Tänud Piretile teise raja muuvi eest, loodetavasti varsti saabub redigeerimiselt ka esimese jooksu video :-)
Teise jooksu video nüüd olemas.


No comments:

Post a Comment