Thursday, April 5, 2012

Tunnelite Karikasarja I etapp

2012 aasta Tunnelite Karikasari Eesti MM meeskonna toetuseks koosneb esmakordselt kuuest etapist ja tunnelivõistluse geograafia laienenud Viljandisse ja Saaremaale, mis kõik on lihtsalt suurepärane!  
Miale on see teine tunnelite karikasarja hooaeg, aga no mis teha, kui koera jooksma saamiseks kulub aastaid, siis tuleb need aastad selleks võtta. Täna tundus, et vähemalt oma koduhallis võib Mia juba jalad kõhu alt välja lükata küll. Sugugi mitte täiskiirusel, aga siiski jooksusammul õnnestus esimene rada puhtalt läbida. Mini- midi klassis andis see meile neljanda aja. Kindlasti Mia aeglustas raja selles kohas, kus seisid ajamõõtjad, aga muus osas tuli enam vähem kõik välja. Rahul ei ole ma aga sellega, et üritasin koera kogu aeg kontrollida ja jooksin end tunneli otstesse kinni.
Teine rajaga olen rohkem rahul, ehkki me saime diskvalli juba neljandas tunnelis, unustasin millisekundiks raja ja see maksis karmilt kätte, Mia lipsas valesse tunnelisse, peale katkestust raja lõpuosa läks hästi, saime kiire diskvalli, millest mitu aega olen unistanud :D
Arvestades esimest aprilli, et sellisel päeval vast kõike väga tõsiselt ei võeta, olin julgenud registreerida maksiklassi ka autsaider Spoti, loomulikult pole me veel valmis jooksma ka mitte tunneleid, tulemus vastas igati ootustele, esimesel rajal kahe tõrkega aeg kirja, teisel rajal diskvall. Aga siiski oli tore, et peale vussi läinud algust saime mõlemal rajal koostöö lõpuks käima.


No comments:

Post a Comment