Sunday, January 31, 2010

Mia sportlik nädalavahetus

Laupäev oli väga tähtis päev, sel päeval sai sõber Siiri aastajagu vanemaks, aga vähem oluline polnud see päev ka Miale- 4 kuud vanust sai täis! Selle olulise verstaposti tähistamiseks läksime esimest korda agilityhalli- mitte veel küll tõsimeeli treenima, vaid esialgu ainult mängima. Õnneks ei peljanud Mia hallis sugugi ja ka mitte terjerite lärmakas seltskond ei heidutanud teda. Mänguasjaga veel eriti tegevuseks ei läinud, aga maiuse jälitamine ja koos perenaisega jooksmine pakkusid küll lusti.Teised koerad ei paku õnneks Miale raasugi huvi.
Peale trenni tegime veel imeilusa talvise jalutuskäigu Mõigu kanali ääres, tund aega kohevas lumes joosta ei valmista Miale probleeme.
Pühapäeval käisime vaatamas korvpallivõistlusi- seda muidugi tagamõttega harjutada Mia vaimu spordivõistlustel valitseva meluga, eksperiment õnnestus, ehkki olukord tundus Miale kahtlasevõitu- suur saal, pallimütsatused, aega-ajal plaksutamine ja hüüded, polnud sest hullu midagi, kaasavõetud maiused läksid kaubaks küll. Isegi mõnda higist spordimeest nuusutada julgeti.

No comments:

Post a Comment