Wednesday, July 20, 2011

Koeruse võistlused 10.07

Meeldivat  võimalust joosta võõral platsil hüpperada ei saanud mõistagi kasutamata jätta. Esimesena jooksid teised A0 kaasvõitlejad agilityrada ja see oli küll lihtne. Seda enam vajus alalõug ripakile, kui nägin A0 hüpperada, selle algus oli ikka tõeline pähkel kiirele koerale. Aga õnneks Mia istub stardis, seega sain välja tulla teise tõkke taha, saata kolmandale tõkkele ja siis sooritada ülimalt hilinenud eestlõikamise, mis peaaegu oligi ebaõnnestumas, peale sirget tunnelit ootas järgmine tunnel, mis tuli teha tagantlõikamisega- no vähemalt nendel juhtudel kui koerjuht ei ole teinud koondise tasemel kergejõustikku ei tasunud unistada, et koerast sirges tunnelis ette jõuda. Koolitusel küsisin Peterilt, kuidas tema oleks selle koha lahendanud ja ega muud ta välja ei pakkunudki kui kolm järjestikust tagantlõikamist, millega muuseas katsekoeraks olnud Süsi ka suurepäraselt hakkama sai. 
Muuhulgas sisaldas ka rada ühe takistuse, kus koer pidi hüppama tagasi 360 kraadi ja seal olime ikka tõeliselt aeglased, raja sees täis kiirusel pole selliseid asju ka veel harjutanud. Kuigi kaared olis suured ja Pipile kaotasime kohe 4 sekundiga, saime puhta raja. Vaatamata võõrale platsile Mia jooksis ning osalejate nappuse tõttu platseerusime isegi kahe raja kokkuvõttes kolmandale kohale.
Kripeldama jäi see, et üritasin Miaga starti minna käsu all, paraku ``hajus `` ta aga platsil ära ja kõrvalasendist ei läinud ka lamama. Korduskäsku ei tahtnud anda ja seega jätsin ta oota käsuga istuma.
Seega ei mingeid Sk võistlusi niipea, võõraste platsidega tuleb enne suur töö ära teha.

No comments:

Post a Comment