Tuesday, July 5, 2011

Rajatreening 04.07

Osalesime Miaga rajatreeningul, mille korraldasin täpselt oma maitsele vastavalt ja seega oli rajatreeningul 2 hüpperada. Mial ei ole kontaktpindadega võistlustele veel mõnda aega asja- poom on meil trennis küll peaaegu täiskõrgusel, aga  pöörded vajavad veel üksjagu lihvimist ja üldse ei kavatse me võistlemisega kuhugi kiirustada. Ka slaalom on läinud hästi edasi, mõned korrad oleme teinud ka lühikest päris slaalomit, aga tahaks veel tehnikat lihvida õppeslaalomiga. Pealegi on A3 läinud vastikult raskeks tänapäeval ja seega tahaks kaua hängida A0-s ja A1-s :-)
Kuna joonistasin ise rajad, siis oli võimalus proovida just selliseid väljakutseid nii nagu ma ise soovisin ja seda ma ka tegin. Rajad just lihtsad ei saanud, esimene eriti, nii et vabandust osalejad, aga ehk teid lohutab, et ega ma ise ka hakkama ei saanud :-)
Oli mis oli, aga kindlasti peame korralikult starti harjutama, tundub, et Mial on hiline pubekaiga saabunud ja mida rohkem tal himu joosta on, seda rohkem üritab ta mind kamandada.

No comments:

Post a Comment