Monday, December 19, 2011

Mitteametlik SK võistlus 18.12

Osalesime Miaga teistkordselt mitteametlikul SK võistlusel, eelkõige seepärast, et anda oma osa SK MM koondise toetuseks ja mis seal salata, eks üksjagu juba ka trennis käidud ning oleks aeg ka mingeid tulemusi näidata. Kui ajakava avalikustati, oli suur üllatus, et osalejate arv küündis võistlusel 41 koerani ja neist 14 osales debüütklassis. SK hakkab populaarseks muutuma?
Meie eeldatavalt nõrgim koht on püsilamamine ja paraku leidis see ka võistlusel kinnitust.  Mia läks lamama viltu ja lisaks sellele hakkas ka üsna varsti pead keerutama. Kui siis naabrimees Ferry tegi paar bassihäälset haugatust, saigi Mia mõõt täis. Seega püsilamamisest 0 punkti. Muidugi ei taha ma siinkohal Ferryt süüdistada, koer tuleb ikkagi treenida häirijaid mitte tähele panema.
Muud võtted läksid enamjaolt väga hästi. Nii rihmata kui rihmaga kõrvalkõnd 10 punkti, seisma jäämine liikumiselt- ükskord 0 punkti, teinekord 10. Sest esimene kord pidi tegelikult lamama minema, aga minul ei tulnud  lamamiskäsuks vajalik madal hääl välja ja seega tegime kaks korda seisma jäämist. Tegelikult Mial lähevadki liikumiselt lamama minek ja seisma jäämine kogu aeg segamini. Kui need võtted oleksid järjest olnud, siis olen suht kindel, et teisel sarnasel katsel oleks ta võtnud järgmise asendi ja seega ka teise 0 saanud. Juurdetulemisel hakkas Mia enne käsku liikuma, saime 8 punkti , üldiselt siia tulek on meil üks lemmikuid. Tõkke eest samuti 10 ja üldmulje 9. Kahe 0-ga muidugi mingit head tulemust pole loota, kogusime 143 punkti, mis andis napilt 2 järgu ja 13 koha. Siiski jäin etteastega rahule, Mia meeleolu oli väga motiveeritud vaatamata sellele, et ma mitte kordagi ei kasutanud võimalust maiusega premeerida võtete vahel. Enne püsilamamist keerasin meeleolu loomisega vindi lausa üle, Mia läks nii pöördesse, et hakkas haukuma.
Nii et selline must-valgetes toonides võistlus kukkus meil välja.

No comments:

Post a Comment