Tuesday, June 8, 2010

TP kuts vol 2

Lisan veel ühe pildi autor Kadi lahkel loal.
Mis puudutab pürridele iseloomulikke rastapatse, siis meie joon on endiselt nendeta hakkama saada, andku nad pealegi näitustel koerale plusspunkte.
Nädalavahetusel kohatud pürri omanik mainis, et minimaalselt nädal enne näitust ei tohiks koera tagumist kehapoolt üldse kammida, mida rohkem tagumik puhevil on, seda uhkem. Samuti ei tohiks kammida käppasid, ka pesemine on põhjendatud ainult siis, kui koer on tõeliselt mingi äkaga kokku saanud. Kui veel seda pea, kaela ja kõrvade trimmimist ei oleks, oleks täitsa mõnus hooldusvaba koer. Meie järgmine etteaste välimises ilus on Haapsalu näitustel, rohkem ei ole me näituseplaane pidanud.

2 comments:

  1. Kindlasti aitavad kasukat puhvi ajada ka SPAprotseduurid rannas - liiva sees püherdamine, soolane vesi jne - sa mõtle, millist mahtu saab niimoodi kasukale juurde. Mnjah, jama, et neid protseduure peaks tegema koera tagumisele poolele ainult ;P

    ReplyDelete
  2. Kõiki neid protseduure armastab Mia väga, ent paraku ei anna tõesti kuidagi püherdada liivas ainult tagumise pooolega- või annaks kuidagi koerale selist trikki õpetada?? Trkman kindlasti saaks hakkama :-)

    ReplyDelete